Faina se framanta cu amidonul, untul, oul pana capata o consistenta cremoasa. Se formeaza o bila de aluat care se tine la rece 30 min. Se spala si se lasa sa se scurga afinele proaspete. Cele congelate se lasa la dezghetat iar cele din compot se pun la scurs. Se zdrobesc biscuitii. Pentru umplutura se iau 2 oua si se separa. Branza de vaci se amesteca cu 2 oua intregi si 2 galbenuse, zaharul, sucul de lamaie, amidonul. Se bat albusele spuma si se amesteca usor cu masa de branza. Se imbraca cu aluatul o forma rotunda. Se presara cu biscuitii zdrobiti si se pun afinele. Se toarna peste fructe branza. Se coace prajitura la cel mai de jos nivel al cuptorului 40 min apoi se ridica tava la mijlocul cuptorului si se coace 25 min. Se lasa prajitura sa se raceasca in forma, apoi se scoate si se pudreaza cu zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii