Se prepară un aluat din ingredientele de mai sus, din el se întinde o foaie care se unge cu ulei şi se rulează. Sulul rezultat se taie în 5-6 bucăţi. Din fiecare bucată se întinde pe rând câte o foaie groasă cam cât muchia de cuţit care se taie în 4, pe fiecare pătrăţel se aşează într-un colţ, cu lingura, brânză de vaci amestecată cu oul,sarea, zahărul, stafidele şi mirodeniile. Se pliază colţul opus peste umplutură şi se presează pe margini ca să nu curgă brânza. Se procedează la fel până pregătim toate pătrăţelele.
După ce am pregătit toate brânzoaicele, le coacem în ulei încins pe ambele părţi, le scurgem de ulei pe prosopele de hârtie şi apoi le pudrăm cu zahăr.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii