Breton cu frisca si capsuni

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Breton cu frisca si capsuni

Ingrediente

  • Blat
  • 75 gr margarina
  • 75 zahar
  • 2 oua
  • 75 ml smantana
  • 125 gr faina
  • 1/2 plic praf copt
  • 2 vanilii
  • Pentru ornat
  • 600 gr frisca
  • 300 gr capsuni
  • 1 lingurita corn flower amestecata cu 2 lingurite zahar pudra

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 180°.

Batem margarina cu zahar oana se albeste. Adaugam oualele unul cate unul si smantana amestecam. Adagam faina, praf de copt si vanilia batem bine pana se omogenizeaza. Ungem cu margarina o tava rotunda punem compozitia si coacem pentru 35 de minute. Lasam sa se raceasca. Ornam cu frisca si capsuni iar deasupra zahar pudra cu korn flower.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise