Spalati si taiati legumele in felii de ce marime doriti. Puneti legumele intr-o tava de cuptor in care ati pus o jumatate de cana de ulei, de preferabil de masline.
Mixati ceapa, usturoiul, rosiile si menta. Turnati acest amestec peste legume.
Adaugati sare si piper dupa gust si o cana cu apa.
Coaceti in cuptorul preincalzit, la o temperatura de 180 de grade timp de 45 minute. Verificati regulat ca legumele sa nu fie prea uscate, in acest caz mai adaugati putina apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii