Spalati si taiati legumele in felii de ce marime doriti. Puneti legumele intr-o tava de cuptor in care ati pus o jumatate de cana de ulei, de preferabil de masline.
Mixati ceapa, usturoiul, rosiile si menta. Turnati acest amestec peste legume.
Adaugati sare si piper dupa gust si o cana cu apa.
Coaceti in cuptorul preincalzit, la o temperatura de 180 de grade timp de 45 minute. Verificati regulat ca legumele sa nu fie prea uscate, in acest caz mai adaugati putina apa.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii