autor:

autor

» » Aperitive

Brinza cu chimen

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 g brinza sau cas de oaie, 100 g unt, 1 lingurita chimen foarte fin pisat, 1 lingurita boia rosie de ardei, sare (facultativ), ridichi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se da brinza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se amesteca in continuare. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna.
Aceasta pasta poate fi folosita si pentru sandvisuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brinza cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cornulete cu salam

Cornulete cu salam

Ceva simplu si bun Aluatul se taie ca si feliile de pita, pe fiecare aluat se intinde cu lingurita

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si marar

Placinte cu branza si marar

Faina, drojdia si zaharul le amestecam bine intr-un vas de lucru, adaugam apa calduta putin cate

27 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g brinza sau cas de oaie
  • 100 g unt
  • 1 lingurita chimen foarte fin pisat
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • sare (facultativ)
  • ridichi

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Foccacia