Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 l lapte
Dificultate: Medie | Timp: 24 min
Mod de preparare
Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa la temperatura camerei pina se incheaga. Se adauga smintina care s-a format la suprafata si se pune la cald, pe marginea masinii, unde se lasa pina se coaguleaza. Se toarna apoi intr-un saculet de pinza sau de tifon si se lasa sa se scurga deasupra unui vas.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brinza de vaci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Faci un aluat potrivit de moalesi il imparti in 2 foi.Asezi o foaie intr-o tava unsa inainte cu ulei
12 voturi
0 comentarii
1h 15 min
Brinza de vaci o amestecati cu 8 galbenusuri si zaharul.Dupa omogenizare bateti 8 albusuri spuma
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate