Ouăle se bat bine și se amestecă cu laptele și uleiul. Făina se cerne și se amestecă cu praful de copt, sarea și piperul, după care se adaugă la amestecul de ouă. Se omogenizează. Se adaugă cârnatul afumat, tocat mărunt, emmentalerul ras, cubulețele de ardei gras (noi am pus congelat) și frunzulițele de cimbru proaspăt. Se amestecă din nou.
Se umplu formele cu compoziția rezutată, se presară deasupra cu puțin susan și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru aproximativ 40 - 45 de minute sau până se rumenesc frumos.
Se lasă să se răcească pe un grătar, după care se servesc. Cu poftă :).
bucatarealaindoi.blogspot.ro
https://www.facebook.com/bucatarealaindoi
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii