autor:

Bucatareala 2.0

» » Aperitive

Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras

Autor: Bucatareala 2.0 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatareala 2.0 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2016

Ingrediente
2 ouă, 50 ml ulei, 200 ml lapte gras, 200 g făină, 1 linguriță praf de copt, 50 g cârnați afumați, 100 g emmentaler ras, 2 linguri ardei gras cubulețe, cimbru proaspăt, sare, piper, susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ouăle se bat bine și se amestecă cu laptele și uleiul. Făina se cerne și se amestecă cu praful de copt, sarea și piperul, după care se adaugă la amestecul de ouă. Se omogenizează. Se adaugă cârnatul afumat, tocat mărunt, emmentalerul ras, cubulețele de ardei gras (noi am pus congelat) și frunzulițele de cimbru proaspăt. Se amestecă din nou.

Se umplu formele cu compoziția rezutată, se presară deasupra cu puțin susan și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru aproximativ 40 - 45 de minute sau până se rumenesc frumos.

Se lasă să se răcească pe un grătar, după care se servesc. Cu poftă :).



bucatarealaindoi.blogspot.ro

https://www.facebook.com/bucatarealaindoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Maria Ilies , 08 aprilie 2016

    imi plac retetele felicitari..

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte gras
  • 200 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 50 g cârnați afumați
  • 100 g emmentaler ras
  • 2 linguri ardei gras cubulețe
  • cimbru proaspăt
  • sare
  • piper
  • susan

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatareala 2.0
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

Ceapa se taie julien, iar morcovul felii. Nu foarte fine, ca oricum le vom nimici in blender. Se

4 voturi    1 comentariu
40 min
Supe de legume
Gulas de vita

Gulas de vita

Treaba nu e complicata deloc. E mai simpla decat sa inventezi o racheta, mai usoara decat sa operezi

3 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Omleta bogata

Omleta bogata

Intr-o tigaie antiaderenta se incing o lingura ulei de masline si o bucatica de unt. In acest amestec

6 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci umplute pane