Eu am facut aluatul la masina de paine, adaugand in ordine ingredientele lichide apoi cele solide.
Se unge o tava de chec cu unt si se tapeteaza cu faina (sau se poate pune hartie de copt).
Se caleste spanacul pana ce apa se evapora.
Se incalzeste cuptorul la 190 g C.
Din aluat se ruleaza un dreptunghi de 15cm x 25 cm, se presara pe toata suprafata spanac, 100 g din branza feta si semintele de dovleac.
Aluatul se ruleaza si se formeaza un sul din care se taie 10 felii.
Se pun feliile in forma de zig-zag in tava pregatita anterior.
Se presara deasupra restul de branza feta si se coace briosa timp de 30-35 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii