Eu am facut aluatul la masina de paine, adaugand in ordine ingredientele lichide apoi cele solide.
Se unge o tava de chec cu unt si se tapeteaza cu faina (sau se poate pune hartie de copt).
Se caleste spanacul pana ce apa se evapora.
Se incalzeste cuptorul la 190 g C.
Din aluat se ruleaza un dreptunghi de 15cm x 25 cm, se presara pe toata suprafata spanac, 100 g din branza feta si semintele de dovleac.
Aluatul se ruleaza si se formeaza un sul din care se taie 10 felii.
Se pun feliile in forma de zig-zag in tava pregatita anterior.
Se presara deasupra restul de branza feta si se coace briosa timp de 30-35 de minute.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii