Ingrediente
•150 gr unt sau margarina Rama, la temperatura camerei, •150 gr zahar, •175 gr faina (sau 160 gr faina + 15 gr cacao, pentru briose cu ciocolata), •1 pliculet praf de copt, •un praf de sare, •3 oua, •1 lingurita esenta de vanile (sau 1 lingurita scortisoara, pentru briose cu ciocolata, sau orice alte arome doriti), Pentru glazura si décor, •100 gr ciocolta alba, cu lapte sau amaruie, •2 linguri lapte, •25 gr unt, •2-3 linguri gr zahar pudra, •fulgi de migdale, fructe confiate, chipsuri de ciocolata sau fructe pentru ornate
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
10 voturi
Mod de preparare
2. Se dau la cuptor pentru 18-20 minute, pana cresc si se rumensc.
3. Pentru glazura se topeste ciocolata impreuna cu laptele si untul.Se amesteca, adaugand si zaharul pudra.Se da fiecare briosa prin glazura si se orneaza, dupa preferinte, cu fulgi de migdale fructe confiate, chipsuri de ciocolata sau fructe.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009
Interesante. Le-am salvat!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009
Arata minunat...Imi plac enorm briosele cu fructe.
Hopota Andrea (Bucatar) , 26 iunie 2009
Arata foarte bine.