intr-un bol cu ajutorul mixerului freci galbenusurile cu zaharul apoi adaugi si iaurtul. incorporezi uleiul putin cate putin , mierea incalzita in preaalabil si amesteci usor. bati albusurile spuma si le pui in bol continui mixarea pana se omogenizeaza toata compozitia . adaugi faina si praful de copt stins cu otet . trebuie s iasaa un aluatpotrivit, in care arunci bucati de nuca . intr-o tava speciala de briose , ungi cu putin ulei si torni compozitia. va urez pofat buna !!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii