Briose

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Briose

Ingrediente

  • 280g unt
  • 200g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 280 g faina amestecata cu 2 lingurite praf de copt
  • 4 oua mari batute. Pentru ornat optional: frisca
  • crema
  • ciocolata si bomboane ornamentale

Mod de preparare

Se incinge cuptorul. Se bate untul si zaharul intr-un bol mare cu o lingura de lemn, apoi se adauga coaja de lamaie, se incorporeaza ouale batute si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine. Se pune amestecul in forme si se da la cuptor 15-20 de minute. Se lasa la racit si se orneaza sau se mananca asa.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura