autor:

Violeta 30

» » Aperitive

Briose aperitiv

Autor: Violeta 30 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Violeta 30 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2014

Ingrediente
300 gr salam/sunca presata/piept pui fiert/kaizer/cabanos sau ce ne place, 300 gr cascaval, 200 gr ciuperci din conserva, 1 ardei gras rosu sau gogosar, 5 oua, 4 linguri faina, 1 lingurita praf copt, condimente, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiem cubulete mezelurile, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea. Adaugam ouale batute usor, sarea, piperul si condimentele. Adaugam faina si praful de copt si omogenizam compozitia. Umplem formele de briose trei sferturi cu compozitie. Dam la cuptor pana se rumenesc. Se scot din cuptor si le lasam la racit. Sunt bune atat calde, cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul , faina,praful de

34 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Preparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare. Cand incepe

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 gr salam/sunca presata/piept pui fiert/kaizer/cabanos sau ce ne place
  • 300 gr cascaval
  • 200 gr ciuperci din conserva
  • 1 ardei gras rosu sau gogosar
  • 5 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf copt
  • condimente
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Violeta 30
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort cu crema ganache si capsuni

Tort cu crema ganache si capsuni

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca

1 vot    0 comentarii
24h
Torturi
Parizer de casa, special pentru copii

Parizer de casa, special pentru copii

Cu aceasta reteta am castigat concursul Click Pofta Buna ! Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt

14 voturi    1 comentariu
3h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada din organe de pasare