autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Briose aperitiv

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2013

Ingrediente
200ml lapte, 200g faina, 4 oua, 50ml ulei, 1 plic praf de copt, 100g carnat afumat, 100g telemea, 100g ardei kapia rosu, 100g masline negre, sarate, 1 fir praz, partea verde cu Frunze, Pt décor:, 100g cascaval ras, Ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Pregatim un aluat din oua, lapte, ulei faina si praf de copt. Tocam marunt prazul,taiem cubulete branza, ardeiul, carnatii si maslinele si le incorporam in aluat.
Ne pregatim formele de briose si le umplem cu aluat pe trei sferturi. Deasupra fiecaruia presaram cascaval ras si cateva frunzulite de ceapa verde maruntita.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-35 minute. Se servesc reci.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Taiem cubulete mezelurile, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea. Adaugam ouale batute

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut,pana se dizolva

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii

  • Vica , 04 ianuarie 2018

    Le-am testat și sunt foarte bune.

  • Oana Ciucureanu , 13 decembrie 2013

    Nu ati spus si cite ies. 12 briose mari sau 24 briose mici?

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

    Multumesc !

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

      Frumoase sunt!bunee!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2013

      Iulia, sa va fie de bine ! si ma bucur mult ca v-a placut.

    • iulia , 05 septembrie 2013

      Am incercat reteta...numai k am pus conpozitia in tava ..a iesut super delicios..la sot i-a placut maximm....:**

    • Dina Gitu , 23 august 2013

      yum!

    • Lia Maria Grozi , 19 august 2013

      multumesc !

    • Lia Maria Grozi , 19 august 2013

      bune, bune :)

    • Lia Maria Grozi , 19 august 2013

      180*

    • Margareta_Colban

      Margareta_Colban (Bucatar) , 18 august 2013

      le fac si eu si apoi vedem cat sant de bune......

    • Colban Margareta , 18 august 2013

      cred ca 180 de grade ca tortul....

    • Rodica Szoke , 18 august 2013

      super!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 august 2013

      Delicioase!*****

    • Doina_Pasculescu

      Doina_Pasculescu (Bucatar sef) , 17 august 2013

      f buna

    • Casandra Marele , 16 august 2013

      La ce temperatura?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 200ml lapte
  • 200g faina
  • 4 oua
  • 50ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100g carnat afumat
  • 100g telemea
  • 100g ardei kapia rosu
  • 100g masline negre
  • sarate
  • 1 fir praz
  • partea verde cu Frunze
  • Pt décor:
  • 100g cascaval ras
  • Ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

12 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Vica

Le-am testat și sunt foarte bune.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele