Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen. Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul
Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul , faina,praful de copt stins cu zeama de lamaie si jumatate de lingura de seminte de chimen,se mixeaza foarte bine ,pana se obtine o compozitie omogena si se opreste mixerul.Se adauga cascavalul taiat cubulete mici si se mesteca usor cu o lingura apoi se pune cate doua linguri de compozitie in tavitele care au fost unse cu unt si tapetate cu faina,se presoara pe fiecare tavita semintele de chimen ramase si se da tava la cuptor iute cam 10 minute,apoi se da la mic sa fie rumene.Se servesc ca aperitiv dimineata sau seara la o cana de lapte sau iaurt.Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii