autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza

Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Ingrediente
200 gr.faina de grau,, 200 gr.cascaval,, 200 ml.lapte dulce,, 2 linguri ulei,, 1 plic praf de copt,, 2 oua,, 1 lingura de zeama de lamaie,, 25 gr.unt pentru uns tavitele,, 1 lingura seminte de chimen

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

34 voturi

Mod de preparare

Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul , faina,praful de copt stins cu zeama de lamaie si jumatate de lingura de seminte de chimen,se mixeaza foarte bine ,pana se obtine o compozitie omogena si se opreste mixerul.Se adauga cascavalul taiat cubulete mici si se mesteca usor cu o lingura apoi se pune cate doua linguri de compozitie in tavitele care au fost unse cu unt si tapetate cu faina,se presoara pe fiecare tavita semintele de chimen ramase si se da tava la cuptor iute cam 10 minute,apoi se da la mic sa fie rumene.Se servesc ca aperitiv dimineata sau seara la o cana de lapte sau iaurt.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Balmos ca in Maramures

Balmos ca in Maramures

Balmosul traditional din Maramures se face la ceaun, afara, in curtea casei, dar se poate realiza

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza
Specialitate de cascaval

Specialitate de cascaval

Se taie cascavalul in felii subtiri si se pune o treime din ele intr-o oala la bain marie, cu capacul

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

34 voturi

Ingrediente

  • 200 gr.faina de grau,
  • 200 gr.cascaval,
  • 200 ml.lapte dulce,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 plic praf de copt,
  • 2 oua,
  • 1 lingura de zeama de lamaie,
  • 25 gr.unt pentru uns tavitele,
  • 1 lingura seminte de chimen

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi frantuzesti