Se mixeaza untul (margarina) cu zaharul, ouale si cativa stropi de esenta de vanilie. Se adauga si cele doua linguri de lapte si se mai mixeaza putin. Se adauga faina cernuta si amestecata cu praful de copt.
Compozitia rezultata (e cremoasa, nu e foarte moale) se imparte in doua; o parte se coloreaza cu cacao.
In forma de briosa se pun cate 2-3 lingurite alternativ din cele doua compozitii si se amesteca continutul cu o scobitoare.
Formele de briose se dau la cuptor 20-25 de minute.
Timp de preparare cca o ora, inclusiv timpul de copt.
Mie mi-au iesit 17 briose.
Sursa: www.orangedotgreen.ro
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii