Briose cheesecake

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Briose cheesecake

Ingrediente

  • 300 g biscuiti digestivi
  • 80 g unt
  • 200 g crema de branza
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar vanilat
  • 2 linguri iaurt gras
  • 10 g gelatina
  • 100 g zahar
  • 50 ml apa
  • 2 nectarine

Mod de preparare

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa cate o bucatica din compozitia de biscuiti , ridicand putin marginile.Am introdus tava la frigider.

Am mixat frisca adaugand zaharul vanilat si 2 linguri de zahar pudra.Eu am avut frisca Pilos care nu este dulce.Am amestecat frisca batuta cu crema de branza .

Am pus 5 g de gelatina la inmuiat , apoi am pus gelatina putin pe foc.

Am amestecat gelatina cu 2 linguri mari de iaurt (Cedra am avut in casa) si apoi cu frisca amestecata cu crema de branza.Am introdus vasul la frigider.

Dupa 20 minute am pus crema in formele de briose peste biscuiti.Am introdus din nou la frigider.

Am caramelizat 100 g zahar, am pus apoi 50 ml apa lasand sa fiarba pana s-a topit caramelul intarit.Am adaugat nectarinele taiate bucatele si am mai lasat pe foc cateva minute.

Dupa ce s-au racit , am asezat nectarinele peste crema de pe briose.

Eu nu am pus dar este necesara putina gelatina si in nectarinele caramelizate.

Si cum eu ador murele , am pus pe cateva briose dulceata de mure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise