Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa cate o bucatica din compozitia de biscuiti , ridicand putin marginile.Am introdus tava la frigider.
Am mixat frisca adaugand zaharul vanilat si 2 linguri de zahar pudra.Eu am avut frisca Pilos care nu este dulce.Am amestecat frisca batuta cu crema de branza .
Am pus 5 g de gelatina la inmuiat , apoi am pus gelatina putin pe foc.
Am amestecat gelatina cu 2 linguri mari de iaurt (Cedra am avut in casa) si apoi cu frisca amestecata cu crema de branza.Am introdus vasul la frigider.
Dupa 20 minute am pus crema in formele de briose peste biscuiti.Am introdus din nou la frigider.
Am caramelizat 100 g zahar, am pus apoi 50 ml apa lasand sa fiarba pana s-a topit caramelul intarit.Am adaugat nectarinele taiate bucatele si am mai lasat pe foc cateva minute.
Dupa ce s-au racit , am asezat nectarinele peste crema de pe briose.
Eu nu am pus dar este necesara putina gelatina si in nectarinele caramelizate.
Si cum eu ador murele , am pus pe cateva briose dulceata de mure.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii