Se amesteca toate ingredientele la un loc cu mixerul, pana se formeaza un aluat omogen. Untul trebuie sa fie moale atunci cand incepeti sa faceti aluatul. Apoi se amesteca usor in aluat, afinele,stafidele si visinile. Din aceasta compozitie ies 12 bucati. Se pun cu o lingura in formele de briose, sau le puteti pune in forme de hartie speciala pentru briose. Formele se umplu pe jumatate,deoarece ele cresc la cuptor. Se baga in cuptorul incins la 180 gr. C pentru 20-25 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii