Briose cu aroma de vanilie. Aceste briose sunt perfecte pentru pachetelul de zi cu zi. Topim untul și îl lăsăm să se răcească.
Aceste briose sunt perfecte pentru pachetelul de zi cu zi.
Topim untul și îl lăsăm să se răcească.
Într-un vas punem ouăle fără să separăm galbenușul de albuș, zahărul vanilat, zahărul și sarea.
Mixăm până când ouăle își triplează volumul. Adăugăm untul puțin câte puțin și mixăm la viteza medie.
Într-un bol amestecăm făina, praful de copt si le cernem o singură dată.
Adăugam câte 1 lingură de făina în compoziția de ouă și mixăm până se omogenizează. Procedăm în acest fel până terminăm de încorporat toată făina în compoziția de ouă.
Trebuie să obținem un aluat cu o consistența mai densă.
Punem in tava pentru briose hartiutele. Adaugam cate 2 linguri de compozitie in fiecare hartiuta.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 175 grade C si o lasam pentru aproxmativ 20 de minute. Le verificam cu o scobitoare. Daca scobitoarea este curata, atunci briosele sunt gata.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii