Topim ciocolata si untul si lasam deoparte sa se racoreasca.
Intr-un caston amestecam faina,zaharul,cacaoa,praful de copt si sarea. Adaugam iaurtul,banana pasata si ouale. Mixam bine dupa care adaugam amestecul de ciocolata si unt.Se toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul incalzit la 170 grade pentru 30-40 minute.
Pentru glazura topim ciocolata impreuna cu frisca lichida si untul.
Dupa ce s-a racit,glazuram briosele si le ornam cu nuca sau nuca de cocos...
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii