Topim ciocolata si untul si lasam deoparte sa se racoreasca.
Intr-un caston amestecam faina,zaharul,cacaoa,praful de copt si sarea. Adaugam iaurtul,banana pasata si ouale. Mixam bine dupa care adaugam amestecul de ciocolata si unt.Se toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul incalzit la 170 grade pentru 30-40 minute.
Pentru glazura topim ciocolata impreuna cu frisca lichida si untul.
Dupa ce s-a racit,glazuram briosele si le ornam cu nuca sau nuca de cocos...
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii