autor:

Fara foto

» » , Mancaruri pentru copii, Prajituri

Briose cu banane pentru copii

Autor: LILI S (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LILI S (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2015

Ingrediente
3 banane foarte coapte, 125 ml ulei vegetal, 2 oua, 100g zahar brun, 225g faina, 3 linguri de pudră de cacao cernută, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 50-60 g ciocolata amaruie tocata sau lacrimi ciocolata(optional), Glazura :, 100 gr ciocolata neagra sau cu lapte, Nonpareils multicolor

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius si asezati cosuletele de briose intr-o tava speciala de briose.

Într-un castron pisati bananele cu o furculita. Dupa ce s-a pisat bine banana se adauga uleiul, urmat de ouă şi zahăr.

Separat se amesteca faina, praful de cacao şi bicarbonatul. Acest amestec uscat se adauga la amestecul de banane. Cu atentie amestecati usor iar apoi cu o lingura puneti compozitia in cosuletele de briose.

Puneti la cuptorul preîncălzit timp de 15-20 minute . Se lasă să se răcească puţin înainte de a le scoate din tava. Apoi puneti-le pe un gratar si lasati sa se raceasca.

Se decoreaza dupa preferinta
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane pentru copii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Raffaelo rapid

Raffaelo rapid

Se scoate untul cu o seara inainte de a face raffaelo, pentru ca sa fie moale.Se amesteca zaharul

46 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri
Alcazari

Alcazari

Cele 9 albusuri se bat spuma impreuna cu un praf de sare.Se adauga apoi putin cate putin din zahar

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 banane foarte coapte
  • 125 ml ulei vegetal
  • 2 oua
  • 100g zahar brun
  • 225g faina
  • 3 linguri de pudră de cacao cernută
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 50-60 g ciocolata amaruie tocata sau lacrimi ciocolata(optional)
  • Glazura :
  • 100 gr ciocolata neagra sau cu lapte
  • Nonpareils multicolor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu scortisoara