Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius si asezati cosuletele de briose intr-o tava speciala de briose.
Într-un castron pisati bananele cu o furculita. Dupa ce s-a pisat bine banana se adauga uleiul, urmat de ouă şi zahăr.
Separat se amesteca faina, praful de cacao şi bicarbonatul. Acest amestec uscat se adauga la amestecul de banane. Cu atentie amestecati usor iar apoi cu o lingura puneti compozitia in cosuletele de briose.
Puneti la cuptorul preîncălzit timp de 15-20 minute . Se lasă să se răcească puţin înainte de a le scoate din tava. Apoi puneti-le pe un gratar si lasati sa se raceasca.
Se decoreaza dupa preferinta

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii