autor:

frunza janet

» » Prajituri

Briose cu biscuiti graham si branza

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2013

Ingrediente
Ingrediente pentru 12 briose:, pentru baza brioselor:, , -250 g biscuiti graham, -100 g unt la temperatura camerei, , pentru crema de branza:, , -300 g branza cremoasa de vaci, -100 g zahar, -2 oua, -coaja rasa de la o lamaie, -o lingura de esenta de rom, -2 linguri de topic de capsuni reteta am prezentat-o aici

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Sfaramam mai intai biscuitii si ii amestecam cu untul la temperatura camerii.
Branza o amestecam cu ouale,zaharul,coaja rasa de lamaie si esenta de rom.
Pregatim 12 forme de briose si le imbracam cu hartie speciala.In fiecare forma punem cate o lingura cu varf din amestecul de biscuiti. Apasam usor si peste,vom adauga cate 2 linguri cu crema de branza.Peste crema de branza vom pune cate o jumatate de lingurita de topping de capsuni si vom amesteca,facand dare cu o scobitoare.
Dam apoi la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu cam 20-25 de min.
Sunt absolut delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu biscuiti graham si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

Pentru inceput vom face cojile: vom pune la fiert apa, uleiul si sarea, cand a inceput sa clocoteasca

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Eclere cu crema ganache si frisca

Eclere cu crema ganache si frisca

Cojile, cochilia eclerelor : puneti intr-o oala apa, untul, si sarea si lasati pe foc pana incepe

1 vot    2 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    super reteta ta...

  • Fara foto

    Aneta Frunza , 05 noiembrie 2013

    In reteta originala,asa era,dar nu vad de ce nu ar merge si cu un altfel de biscuiti!Eu zic ca da!

  • Fara foto

    Aniela Marinescu , 05 noiembrie 2013

    Neaparat biscuiti graham?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 12 briose:
  • pentru baza brioselor:
  • -250 g biscuiti graham
  • -100 g unt la temperatura camerei
  • pentru crema de branza:
  • -300 g branza cremoasa de vaci
  • -100 g zahar
  • -2 oua
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -o lingura de esenta de rom
  • -2 linguri de topic de capsuni reteta am prezentat-o aici

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

super reteta ta...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Prajitura barfitoare