Sfaramam mai intai biscuitii si ii amestecam cu untul la temperatura camerii.
Branza o amestecam cu ouale,zaharul,coaja rasa de lamaie si esenta de rom.
Pregatim 12 forme de briose si le imbracam cu hartie speciala.In fiecare forma punem cate o lingura cu varf din amestecul de biscuiti. Apasam usor si peste,vom adauga cate 2 linguri cu crema de branza.Peste crema de branza vom pune cate o jumatate de lingurita de topping de capsuni si vom amesteca,facand dare cu o scobitoare.
Dam apoi la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu cam 20-25 de min.
Sunt absolut delicioase!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii