Briose: Intr-un bol se bate oul ca pentru omleta, se adauga fructoza si se mai freaca. Peste se adauga zeama de lamaie si coaja, urmate de ulei, vanilie si cacaua. Dupa ce s-au omegenizat se adauga praful de copt si faina integrala.
Amestecam bine compozitia si daca nu este destul de cremoasa mai punem putina apa calda. Incalzim cuptorul 10 min inainte la temperatura medie. Pe o tava punem hartia de briosa in care adaugam cate o lingura de compozitie (cam un sfert din forma de briosa). Daca nu exista forme de briose, puteti folosi cesti de cafea termorezistente. Briosele se tin 20-25 de minute la cuptor cat mai sus.
Topping: Se face un ceai (eu am folosit de musetel) si se adauga in el fiebinte prunele. Se lasa prunele 15-20 de minute la inmuiat, dupa care se scot din ceai si se paseaza intr-un bol. Cu pasta obtinuta se orneaza briosele scoase din cuptor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii