autor:

emadina

» » Prajituri

Briose cu caise

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
1 ou, 1/2 cana lapte, 1/4 cana ulei, 1 cana si 1/2 de faina, 1/2 cana zahar, 2 lingurite praf de copt, 4-5 caise facute piure in blender, 1/2 lingurita scortisoara, l lingurita migdale nesarate/nuci macinate

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele pana la consistenta unei paste omogene care se pune in 12 forme de briose. Se coc la cuptor cca.20 de min.

Se pot servi cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete fragede cu migdale

Cornulete fragede cu migdale

In vasul robotului de bucatarie se pun ingredientele pentru aluat si se framanta pentru cca 2 minute

6 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Prajitura Fanta

Prajitura Fanta

Pentru blat se bat spuma 6 albusuri cu 7 linguri zahar se adauga cele 6 galbenusuri amestecate in

30 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1/2 cana lapte
  • 1/4 cana ulei
  • 1 cana si 1/2 de faina
  • 1/2 cana zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 4-5 caise facute piure in blender
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • l lingurita migdale nesarate/nuci macinate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec cu visine Chec cu visine

Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul. Galbenusurile se amesteca cu untul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere si nuca