Se pregateste intai amestecul pentru frosting astfel incat sa aiba timp sa se raceasca. Se poate face seara si se depozitateaza in frigider (este obligatoriu ca acesta sa stea la rece). Se topeste ciocolata la bain marie si se amesteca cu frisca incalzita (nu trebuie sa ajunga le fierbere - ci doar sa putin incalzita, cat sa se topeasca ciocolata complet). Se incorporeaza si siropul si picatura de colorant, se omogenizeaza. Se pune la rece pentru minim 6 ore!
Pentru briose se amesteca toate ingredientele solide (exceptie zaharul) intr-un bol si se lasa de-o parte. Separat se bat foarte bine ouale impreuna cu zaharul pana ce devin cremoase, moment in care se adauga untul caldut si siropul de capsune mixand cu viteza medie pentru 3-4 minute. Se adauga apoi amestecul de ingrediente uscate, putin cate putin, mixand pana la omogenizarea completa. Se toarna in formele in care s-au pus hartiute de briose si se coc in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce trec testul cu scobitoarea.
Cand briosele s-au racit se trece la finalizarea frosting-ului. Se mixeaza, timp de 2 minute amestecul de ciocolata alba, pana ce capata o consistenta cremoasa si densa. Apoi se orneaza cu posh-ul si se decoreaza dupa imaginatie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii