autor:

LALY

» » Aperitive

Briose cu cascaval si masline

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2013

Ingrediente
200 gr faina, 200 ml lapte, 200 gr cascaval, 2 oua, 2 linguri cu ulei, 1 plic praf de copt, 150 gr masline negre

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam bine laptele,ouale,uleiul si un praf de sare.Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt.Cernem deasupra aluatului lichid faina si omogenizam usor. Jumatate din cascaval se rade si se amesteca cu compozitia de faina si lapte.Restul de cascaval se taie cubulete mici.Feliem maslinele in bucati subtiri.Tapetam formele de briose cu hartie de copt sau, daca avem forme de silicon, punem aluatul fara a le mai unge,circa 3/4.Punem deasupra fiecarei briose cateva cubulete de cascaval si cateva masline.Dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placintele cu branza de capra

Placintele cu branza de capra

Branza sfaramata se amesteca cu un ou(batut),ceapa tocata marunt,un praf de sare si un praf de piper

9 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Malai sarat

Malai sarat

In ciaun se incalzeste laptele pana incepe sa fiarba. Se face focul mic si se toarna faina facand

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vanessa , 18 iunie 2014

    dar gradele ?

  • Fara foto

    Orlando Macrescu , 24 noiembrie 2013

    a scuze dar ce faci cu cele 2 oua ca nu ai scris !!!

  • Fara foto

    Orlando Macrescu , 24 noiembrie 2013

    pare buna . am sa o incerc .

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      Asa este Valentina...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr masline negre

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

3 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri

Vanessa

dar gradele ?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Specialitate de cascaval - 2