autor:

LALY

» » Aperitive

Briose cu cascaval si masline

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2013

Ingrediente
200 gr faina, 200 ml lapte, 200 gr cascaval, 2 oua, 2 linguri cu ulei, 1 plic praf de copt, 150 gr masline negre

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam bine laptele,ouale,uleiul si un praf de sare.Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt.Cernem deasupra aluatului lichid faina si omogenizam usor. Jumatate din cascaval se rade si se amesteca cu compozitia de faina si lapte.Restul de cascaval se taie cubulete mici.Feliem maslinele in bucati subtiri.Tapetam formele de briose cu hartie de copt sau, daca avem forme de silicon, punem aluatul fara a le mai unge,circa 3/4.Punem deasupra fiecarei briose cateva cubulete de cascaval si cateva masline.Dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Ioana , 27 aprilie 2019

    Foarte gustoase . Le-am copt la 170 grade

  • Vanessa , 18 iunie 2014

    dar gradele ?

  • Orlando Macrescu , 24 noiembrie 2013

    a scuze dar ce faci cu cele 2 oua ca nu ai scris !!!

    • Orlando Macrescu , 24 noiembrie 2013

      pare buna . am sa o incerc .

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      Asa este Valentina...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr masline negre

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

3 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

6 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

Ioana

Foarte gustoase . Le-am copt la 170 grade

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza