autor:

Gabriella Kassas

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata

Autor: Gabriella Kassas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriella Kassas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
2 oua, 150 g zahar, 250 ml iaurt, 50 g unt, 2 linguri bobite de ciocolata, 5 linguri pesmet de biscuit, 50 g nuca macinata, 1 praf de copt, faina cat sa iasa un aluat consistent (cca 150 g)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare si zaharul.Cand sunt ca o crema se adauga pe rand iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si nuca.La sfarsit incorporam pesmetul si faina amestecata cu praful de copt.
Punem aluatul in forme,pana la jumatate.
Motam cu oua de ciocolata si dam la cuptorul incins la 190 de grade,pentru jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu ciocolata si stafide

Briose cu ciocolata si stafide

Batem albusurile spuma impreuna cu jumatate din zahar.Frecam galbenusurile cu restul de zahar,adaugam

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Briose pufoase cu nuca,ciocolata si frisca si chec pufos

Briose pufoase cu nuca,ciocolata si frisca si chec pufos

Mod de preparare: Intr-un castron batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat,apoi treptat adaugam

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 250 ml iaurt
  • 50 g unt
  • 2 linguri bobite de ciocolata
  • 5 linguri pesmet de biscuit
  • 50 g nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • faina cat sa iasa un aluat consistent (cca 150 g)

Raporteaza reteta

Retete
de Gabriella Kassas
Pizza Calzone(reteta unica italieneasca)

Pizza Calzone(reteta unica italieneasca)

Din faina, drojdie, 600 ml apa calduta, sarea si 80 ml ulei se face un aluat care se lasa apoi 30

30 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
Semilune cu lamaie(prajituri cu lamaie)

Semilune cu lamaie(prajituri cu lamaie)

Se freaca untura(eu uneori pun 200g unt in loc de untura,dar e mai pufoasa cu untura)pana devine

3 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tarte cu lamaie

Tarte cu lamaie

Se face un aluat care se lasa la frigider jumatate de ora. Intr-un bol se pun 7 oua, 5 galbenusuri.zeama

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu crema de iaurt si caise