Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare si zaharul.Cand sunt ca o crema se adauga pe rand iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si nuca.La sfarsit incorporam pesmetul si faina amestecata cu praful de copt.
Punem aluatul in forme,pana la jumatate.
Motam cu oua de ciocolata si dam la cuptorul incins la 190 de grade,pentru jumatate de ora.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii