autor:

Laura Teodora

» » Prajituri

Briose cu ciocolata

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
2 oua, 200 gr zahar, 400 gr faina, 300 ml iaurt de 15% grasime, 200 ml ulei, 1 plic praf de copt, esenta de migdale, sare, 150 gr M&M

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem iaurtul, un vârf de sare şi esenţa de migdale. Se pot adăuga şi nuci sfărâmiţate în compoziţie ca să fie mai crocante. Separat, amestecăm făina cu praful de copt şi-apoi le încorporăm în amestec. Atenţie, amestecul trebuie să fie fără cocoloaşe la final. Se toarnă apoi compoziţia în tava de brioşe, în prealabil pudrată cu făină sau unsă cu ulei. Se bagă tava la cuptor şi se scoate în 7-8 minute, după ce s-a format puţină crustă. E nevoie să fie tare pentru că în acest moment adăugăm bomboanele de ciocolată M&M. Se dă iar tava la cuptor pentru Încă 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Briose cu iaurt si ciocolata

Briose cu iaurt si ciocolata

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,dupa care se adauga pe rand zaharul,zaharul

14 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Briose cu ciocolata - fara gluten

Briose cu ciocolata - fara gluten

De multa vreme nu am mai postat ceva si imi cer scuze pentru lucru asta...dar astazi mi-am propus

1 vot    4 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Arata bine !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Ce bine arataaa!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 300 ml iaurt de 15% grasime
  • 200 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de migdale
  • sare
  • 150 gr M&M

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Tarta cu visine

Tarta cu visine

Se separa ouale si se bat spuma albusurile. Intr-un ibric, se pune apa cu zaharul si se asteapta

46 voturi    9 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata bine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prăjitură Margareta