Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea. In alt vas amestecam ouale, apa, zaharul, iaurtul, laptele si sucul de lamaie. Amestecam pana cand zaharul este complet dizolvat. Incorporam amestecul de faina peste cel lichid si omogenizam usor. Impartim aluatul in doua parti egale. In primul bol punem ciocolata rasa pe razatoarea mica si omogenizam. Punem hartie speciala pentru briose in forme. Daca nu avem, ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina. Punem aluat in forme, cam 3/4 deoarece vor creste. In aluatul ramas punem ananasul. Punem formele la copt pana se rumenesc usor la suprafata. Le scoatem si le lasam sa se raceasca. Le pudram cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii