autor:

emadina

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata si migdale

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
125 g unt, 150 g zahar, 2 oua, 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea, 50 g nuca de cocos, 200 g migdale macinate, 100 g smantana, 120 g ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Frecati untul cu zahar apoi adaugati ouale batute spuma, smantana si aroma de vanilie, ciocolata rasa, migdalele, faina si amestecati bine pana ce aluatul capata consistenta si devine omogen. Ungeti cu grasime niste forrme de briose preincalziti cuptorul si turnati compozitia in forme. Coaceti timp de 15 min pana devin aurii. Se servesc ornate cu sirop/ ciocolata/ frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu rahat

Cozonac cu rahat

Am facut aluatul la masina de paine.Cand a fost gata,l-am rasturnat pe planseta tapetata cu faina

11 voturi    3 comentarii
3h 20 min
Dulciuri diverse
Baclava inghetata

Baclava inghetata

Intindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara.

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Apetisante

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea
  • 50 g nuca de cocos
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g smantana
  • 120 g ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisante

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Bavarese cu fructe de sezon