autor:

emadina

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata si migdale

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
125 g unt, 150 g zahar, 2 oua, 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea, 50 g nuca de cocos, 200 g migdale macinate, 100 g smantana, 120 g ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Frecati untul cu zahar apoi adaugati ouale batute spuma, smantana si aroma de vanilie, ciocolata rasa, migdalele, faina si amestecati bine pana ce aluatul capata consistenta si devine omogen. Ungeti cu grasime niste forrme de briose preincalziti cuptorul si turnati compozitia in forme. Coaceti timp de 15 min pana devin aurii. Se servesc ornate cu sirop/ ciocolata/ frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu prune

Prajitura cu prune

Jumatate din cantitatea de unt,zaharul brun si mierea se topesc intr-o forma rotunda,apoi se aseaza

3 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura marmorata

Prajitura marmorata

Albusurile le separam de galbenusuri. Albusurile se mixeaza pana devin o spuma tare, apoi adaugam

14 voturi    6 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Apetisante

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea
  • 50 g nuca de cocos
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g smantana
  • 120 g ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisante

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere si gem de gutui