autor:

emadina

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata si migdale

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
125 g unt, 150 g zahar, 2 oua, 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea, 50 g nuca de cocos, 200 g migdale macinate, 100 g smantana, 120 g ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Frecati untul cu zahar apoi adaugati ouale batute spuma, smantana si aroma de vanilie, ciocolata rasa, migdalele, faina si amestecati bine pana ce aluatul capata consistenta si devine omogen. Ungeti cu grasime niste forrme de briose preincalziti cuptorul si turnati compozitia in forme. Coaceti timp de 15 min pana devin aurii. Se servesc ornate cu sirop/ ciocolata/ frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane cu cereale

Bomboane cu cereale

E o rețetă foarte ușoară, mai ales că nu necesită coapte bomboanele. Încălzești laptele

3 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Aluatul fraged Untul se freaca pina devine cremos,zaharul+apa+oul+zeama de lamaie si coaja rasa

10 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Apetisante

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea
  • 50 g nuca de cocos
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g smantana
  • 120 g ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisante

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chocolate crinkles