autor:

emadina

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata si migdale

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
125 g unt, 150 g zahar, 2 oua, 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea, 50 g nuca de cocos, 200 g migdale macinate, 100 g smantana, 120 g ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Frecati untul cu zahar apoi adaugati ouale batute spuma, smantana si aroma de vanilie, ciocolata rasa, migdalele, faina si amestecati bine pana ce aluatul capata consistenta si devine omogen. Ungeti cu grasime niste forrme de briose preincalziti cuptorul si turnati compozitia in forme. Coaceti timp de 15 min pana devin aurii. Se servesc ornate cu sirop/ ciocolata/ frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata si menta

Chec cu ciocolata si menta

Trebuie sa va spun ca in poze veti vedea cantitatile pentru doua checuri. Tapetam o forma de

5 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Spuma de mure

Spuma de mure

Se zdrobesc fructele cu un blender sau cu un aparat dinacela de zdrobit cartofii pentru pireu. Intr-un

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Apetisante

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea
  • 50 g nuca de cocos
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g smantana
  • 120 g ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisante

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort-crema de zahar ars