Briosele:
Mixam ouale spuma impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Adaugam uleiul,iar mai apoi laptele.
Punem esenta si praful de copt.
Ness-ul il frecam cu 2-3 lingurite apa fierbine si il incorporam in compozitia de mai sus.
La urma punem faina treptat,timp in care mixam continuu.
Intr-o tava de briose punem hartiute.
Le umplem pe trei sferturi cu compozitie .
Capsunile le spalam si punem cate jumatate in fiecare briosa.
Dam tava in cuptorul incins si le lasam pana se rumenesc frumos(facem testul cu scobitoarea).
Cand sunt gata,le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Crema:
Mixam smantana pentru frisca spuma.
Adaugam mascarponele,apoi punem zaharul pudra si mixam usor.
Ciocolata o dam pe razatoarea mica si o incorporam in mascarpone.
La urma adaugam esenta .
Intr-un ornator punem crema si cu ajutorul lui ornam briosele.
Deasupra presaram bombonele si punem capsunele.
Le dam putin la rece,apoi servim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii