Pentru briose se freaca untul cu zaharul pana devine o compozitie spumoasa. Se adauga, pe rand ouale, esenta de vanilie si se bate bine pana se amesteca complet. Apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt si praful de sare.
Se toarna compozitia in forme de briose treptate cu folie speciala ce copt, doar 3/4, pt ca vor creste la copt, si se introduc in cuptorul preincalzit pt circa 20 min, la temp potrivita. Se scot formele cu briose pe un gratar si se lasa la racit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii