autor:

SIMONA PATRAS

» » Aperitive

Briose cu dovlecei si cherry galbene

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 2 dovlecei, * 4 oua de bibilica, * 200 g faina, * 100 g branza de capra, * 100 g smantana, * 30 ml ulei, * 12 rosii cherry galbene, * 30 g amestec de seminte (dovleac,in,floarea soarelui, susan), * 1/2 lingurita praf de copt, * sare de mare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se dau prin razatoare si se pun la scurs intr-o strecutaroare.
Se mixeaza ouale cu un praf de sare, se adauga uleiul si se continua mixarea la viteza mica.
Se adauga smantana, branza de capra, dovleceii scursi de apa si se amesteca usor.
Faina se amesteca cu praful se copt, se cerne si se adauga in amestecul de mai sus omogenizand bine compozitia.
Din compozitia obtinuta se toarna cate putin in fomele de briose tapetate cu hartie, iar deasupra se pune cate o rosie cherry galbena si amestecul de seminte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei si cherry galbene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu branza si marar

Placinta cu branza si marar

Pentru ca tot am niste pofticiosi in casa si vor mereu altceva si altceva si dulce si sarat, azi

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • * 2 dovlecei
  • * 4 oua de bibilica
  • * 200 g faina
  • * 100 g branza de capra
  • * 100 g smantana
  • * 30 ml ulei
  • * 12 rosii cherry galbene
  • * 30 g amestec de seminte (dovleac,in,floarea soarelui
  • susan)
  • * 1/2 lingurita praf de copt
  • * sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Traistute cu ciuperci