autor:

SIMONA PATRAS

» » Aperitive

Briose cu dovlecei si cherry galbene

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 2 dovlecei, * 4 oua de bibilica, * 200 g faina, * 100 g branza de capra, * 100 g smantana, * 30 ml ulei, * 12 rosii cherry galbene, * 30 g amestec de seminte (dovleac,in,floarea soarelui, susan), * 1/2 lingurita praf de copt, * sare de mare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se dau prin razatoare si se pun la scurs intr-o strecutaroare.
Se mixeaza ouale cu un praf de sare, se adauga uleiul si se continua mixarea la viteza mica.
Se adauga smantana, branza de capra, dovleceii scursi de apa si se amesteca usor.
Faina se amesteca cu praful se copt, se cerne si se adauga in amestecul de mai sus omogenizand bine compozitia.
Din compozitia obtinuta se toarna cate putin in fomele de briose tapetate cu hartie, iar deasupra se pune cate o rosie cherry galbena si amestecul de seminte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei si cherry galbene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu spanac

Ciuperci umplute cu spanac

1.Se curata spanacul,oprind numai frunzele care se spala in mai multe apre reci apoi se dau in cateva

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Vinete la cuptor

Vinete la cuptor

Vinetele se taie pe lungime in doua, se scobesc iar miezul se taie cuburi la fel ca si rosiile decojite,

11 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • * 2 dovlecei
  • * 4 oua de bibilica
  • * 200 g faina
  • * 100 g branza de capra
  • * 100 g smantana
  • * 30 ml ulei
  • * 12 rosii cherry galbene
  • * 30 g amestec de seminte (dovleac,in,floarea soarelui
  • susan)
  • * 1/2 lingurita praf de copt
  • * sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
piure de cartofi cu inimioare crenvursti