Dovleceii se spala, se dau prin razatoare si se pun la scurs intr-o strecutaroare.
Se mixeaza ouale cu un praf de sare, se adauga uleiul si se continua mixarea la viteza mica.
Se adauga smantana, branza de capra, dovleceii scursi de apa si se amesteca usor.
Faina se amesteca cu praful se copt, se cerne si se adauga in amestecul de mai sus omogenizand bine compozitia.
Din compozitia obtinuta se toarna cate putin in fomele de briose tapetate cu hartie, iar deasupra se pune cate o rosie cherry galbena si amestecul de seminte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii