autor:

SIMONA PATRAS

» » Aperitive

Briose cu dovlecei si cherry galbene

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 2 dovlecei, * 4 oua de bibilica, * 200 g faina, * 100 g branza de capra, * 100 g smantana, * 30 ml ulei, * 12 rosii cherry galbene, * 30 g amestec de seminte (dovleac,in,floarea soarelui, susan), * 1/2 lingurita praf de copt, * sare de mare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se dau prin razatoare si se pun la scurs intr-o strecutaroare.
Se mixeaza ouale cu un praf de sare, se adauga uleiul si se continua mixarea la viteza mica.
Se adauga smantana, branza de capra, dovleceii scursi de apa si se amesteca usor.
Faina se amesteca cu praful se copt, se cerne si se adauga in amestecul de mai sus omogenizand bine compozitia.
Din compozitia obtinuta se toarna cate putin in fomele de briose tapetate cu hartie, iar deasupra se pune cate o rosie cherry galbena si amestecul de seminte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei si cherry galbene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
ciuperci cu vin alb

ciuperci cu vin alb

Spala ciupercile usuca-le intr-o pinza. Pune uleiul intr-o craticioara cu uleiul fierbinte, adauga

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul,

6 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • * 2 dovlecei
  • * 4 oua de bibilica
  • * 200 g faina
  • * 100 g branza de capra
  • * 100 g smantana
  • * 30 ml ulei
  • * 12 rosii cherry galbene
  • * 30 g amestec de seminte (dovleac,in,floarea soarelui
  • susan)
  • * 1/2 lingurita praf de copt
  • * sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
crochete de cartofi