Ouale le batem pana cand obtinem o spuma cu zaharul si zaharul vanilat . Renuntam la mixer ca sa nu stropim peretii si adaugam laptele , uleiul in fir subtire , faina amestecata cu praful de copt si dulceata de trandafiri.
Amestecam bine . Ne pregatim formele de briose si in fiecare punem aluat astfel incat sa fie umplute cam 3/4. Dam la cuptorul preincalzit pentru 20. Binenteles se pot orna cu bezea, ciocolata etc. Dupa gustul fiecaruia. Eu le las asa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii