Briose cu dulceata de trandafiri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Briose cu dulceata de trandafiri

Ingrediente

  • •2 ouă
  • •200 g zahăr
  • •1 pacheţel zahăr vanilinat
  • •100 ml lapte
  • •200 g făină
  • •1 plic praf de copt
  • •100 ml ulei
  • •3 linguri dulceata trandafir
  • •coaja unei lămâi

Mod de preparare

Ouale le batem pana cand obtinem o spuma cu zaharul si zaharul vanilat . Renuntam la mixer ca sa nu stropim peretii si adaugam laptele , uleiul in fir subtire , faina amestecata cu praful de copt si dulceata de trandafiri.

Amestecam bine . Ne pregatim formele de briose si in fiecare punem aluat astfel incat sa fie umplute cam 3/4. Dam la cuptorul preincalzit pentru 20. Binenteles se pot orna cu bezea, ciocolata etc. Dupa gustul fiecaruia. Eu le las asa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise