Briose cu iaurt si banane

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1cana si 3/4 faina amestecata cu praf de copt
  • * 1/2 cana zahar
  • * 1 cana iaurt natural
  • * 1 ou
  • * 2/3 cana ulei
  • * 2 banane mari coapte facute pireu

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180°C.Intru-un bol mai mare de plastic amestecati bine cu ajutorul mixerului faina,zaharul, iaurtul ,oul ,uleiul si pireul din banane.

Ungeti cu ulei si tapetati cu faina tava pentru briose sau formele individuale de briose apoi turnati in fiecare forma din compozitie.Coaceti pentru aproximativ 20-25 minute.(depinde de cuptor)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise