Incingeti cuptorul la 180°C.Intru-un bol mai mare de plastic amestecati bine cu ajutorul mixerului faina,zaharul, iaurtul ,oul ,uleiul si pireul din banane.
Ungeti cu ulei si tapetati cu faina tava pentru briose sau formele individuale de briose apoi turnati in fiecare forma din compozitie.Coaceti pentru aproximativ 20-25 minute.(depinde de cuptor)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii