autor:

amalia

» » , Aperitive, Aperitive

Briose cu kaizer si masline

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2011

Ingrediente
350g faina, 250ml lapte, 50ml ulei, 2 oua, 1/2 cutie rosii bucati, 2 pliculete de drojdie uscata Dr Oetker, 50g cascaval ras, 100g masline negre feliute, 100g kaizer, 1 ceape verde mica, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca ceapa verde si se taie kaizerul cubulete si se calesc impreuna in 50 ml ulei, apoi se lasa la racit.
Intr-un castron se dizolva drojdia in laptele caldut, apoi se adauga sare dupa gust, ouale, maslinele si kaizerul calit cu ceapa si uleiul in care s-au calit si cascavalul ras.
Se ung cu ulei formele de briose si se toarna compozitia preparata ; se dau la cuptor la foc potrivit pentru 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu kaizer si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada cu mac si sunca

Rulada cu mac si sunca

Pentru blat : Albuşurile se bat spumă,se adaugă treptat făina amestecându-se uşor până la

21 voturi    24 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Rulada cu sunca(jambon)

Rulada cu sunca(jambon)

Se face un sos din untul pus la topit, faina si apoi laptele pus incetisor si invirtind mereu sa

9 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 iulie 2011

    Un aperitiv delicios si aspectos totodata. Felicitari !

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 22 iulie 2011

    Am facut briosele astea si stiu ca sunt o bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 350g faina
  • 250ml lapte
  • 50ml ulei
  • 2 oua
  • 1/2 cutie rosii bucati
  • 2 pliculete de drojdie uscata Dr Oetker
  • 50g cascaval ras
  • 100g masline negre feliute
  • 100g kaizer
  • 1 ceape verde mica
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Tort din wafe si donuts cu  jeleu de zmeura

Tort din wafe si donuts cu jeleu de zmeura

Pentru wafe si donuts: Toate ingredientele se amesteca si din compozitia obtinuta se fac doua wafe

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tarta cu mere si caramel

Tarta cu mere si caramel

Se ia o forma de tort sau daca nu aveti e buna si o cratita se pune pe foc si se adauga o cana de

7 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Galuste cu caise

Galuste cu caise

Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita, apoi esenta

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un aperitiv delicios si aspectos totodata. Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN OMLETA