Briose cu kaizer si masline

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Briose cu kaizer si masline

Ingrediente

  • 350g faina
  • 250ml lapte
  • 50ml ulei
  • 2 oua
  • 1/2 cutie rosii bucati
  • 2 pliculete de drojdie uscata Dr Oetker
  • 50g cascaval ras
  • 100g masline negre feliute
  • 100g kaizer
  • 1 ceape verde mica
  • sare

Mod de preparare

Se toaca ceapa verde si se taie kaizerul cubulete si se calesc impreuna in 50 ml ulei, apoi se lasa la racit.

Intr-un castron se dizolva drojdia in laptele caldut, apoi se adauga sare dupa gust, ouale, maslinele si kaizerul calit cu ceapa si uleiul in care s-au calit si cascavalul ras.

Se ung cu ulei formele de briose si se toarna compozitia preparata ; se dau la cuptor la foc potrivit pentru 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise