Se toaca ceapa verde si se taie kaizerul cubulete si se calesc impreuna in 50 ml ulei, apoi se lasa la racit.
Intr-un castron se dizolva drojdia in laptele caldut, apoi se adauga sare dupa gust, ouale, maslinele si kaizerul calit cu ceapa si uleiul in care s-au calit si cascavalul ras.
Se ung cu ulei formele de briose si se toarna compozitia preparata ; se dau la cuptor la foc potrivit pentru 30 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii