Intr-un castronel se bat galbenusurile pana se deschid la culoare,circa 5 min.Intr-un castron mare se freaca untul cu zaharul pana devine cremos si spumos.Se incorporeaza galbenusurile.Se combina faina,praful de copt si sarea,se adauga in mixtura cremoasa,alternativ cu sucul si coaja de lamaie,amestecand doar pana se combina.
In alt castron se bat albusurile pana face creste tari si se incorporeaza in compozitie.
Se umplu formele de briosa pana la doua treimi.Se combina ingredientele pentru topping si se presara peste aluat.Se coc timp de 16-18 min sau pana cand o scobitoare infipta in mijloc iese curata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii