1.Curatam merele de coaja si de casuta samburilor si dam pe razatoare. Intr-un vas mixam ouale cu zaharul, dupa care adaugam uleiul si nucsoara. Adaugam merele rase, faina, pudra de ghimbir si praful de copt.
2. Punem aluatul in mod egal in cele 12 forme ale tavii de briose sau folositi forme mici individuale, daca aveti. Dam la cuptorul preincalzit timp de 25-30 de minute, la foc potrivit, pana cresc si se rumenesc.
3. Scoatem forma cu briosele si le ungem cu miere folosindu-ne de o pensula. Le servim reci.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii