1. Merele se rad pe razatoarea cu gauri mari.Se pun intr-un castron merele rase,faina,praful de copt,bicarbonatul,scortisoara si esenta de lamaie,sau ce aroma va place.
2. In alt castron se amesteca oul,zaharu,iaurtul si uleiul.Dupa ce au fost amestecate bine,iar zaharul s-a topit se amesteca cu prima compozitie.
3. Se pune hartie speciala in formele de briose.Daca nu avem hartie sau forme se pot pune si in forma de chec.Se coc la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.
4. Se decoreaza cu frisca sau dupa imaginatia fiecaruia.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii