Pentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite.
Pentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite.
1. Morcovii + alunele + stafidele hidratate
2. Faina + praful de copt + sarea + scortisoara
3. Zaharul + uleiul + ouale adaugate unul cate unul.
Peste amestecul 3 se adauga amestecul2, se omogenizeaza, apoi se adauga amestecul 1 si se incorporeaza ingredientele.
Se preincalzeste cuptorul la 150 grade C, se pregateste tava pentru briose punand in fiecare forma o hartie de copt si se coc circa 20 minute (se face testul cu scobitoarea).
Pentru crema, mixam bine branza de vaci, zaharul si mascarpone, apoi razuim sfecla si o stoarcem si adaugam sucul in crema.
Dupa ce s-au copt, briosele se scot din tava si se lasa la racit si le ornam cu crema cu ajutorul unui sprit, se pot pune deasupra fructe sau bomboane, dupa preferinte.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii