Pasul 1:
Punem praful de copt si sare peste faina cernuta si omogenizam. Incalzim cuptorul.
Pasul 2:
Pregatim un bol in care punem ouale si mixam. Adaugam uleiul si continuam sa amestecam. Punem laptele si omogenizam.Adaugam zaharul si mixam pana cand acesta se topeste.
Pasul 3:
Punem cele 200 gr. de fulgi de cocos si faina amestecata cu praful de post si sare. Amestecam usor, cu ajutorul unei spatule, pana cand obtinem o compozitie omogena, dar nu mai mult.
Pasul 4:
Pregatim formele pentru briose in care aranjam hartiute. Umplem cu aluat, cu ajutorul a doua linguri, cate trei sferturi din fiecare forma pregatita. Introducem tava in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
Pasul 5:
Cand briosele sunt aurii deasupra, scoatem tava din cuptor si le lasam sa se racoreasca putin, dar nu complet.
Pasul 6:
Topim ciocolata la bain-marie.
Pasul 7:
Trecem fiecare varf de briosa calduta prin ciocolata topita. Tavalim varful brioselor invelite in ciocolata prin fulgi de cocos.
Pasul 8:
Servim desertul dupa ce s-a racit complet.
Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/briose-muffins-cu-nuca-de-cocos-si-ciocolata.html
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii