Pasul 1:
Punem praful de copt si sare peste faina cernuta si omogenizam. Incalzim cuptorul.
Pasul 2:
Pregatim un bol in care punem ouale si mixam. Adaugam uleiul si continuam sa amestecam. Punem laptele si omogenizam.Adaugam zaharul si mixam pana cand acesta se topeste.
Pasul 3:
Punem cele 200 gr. de fulgi de cocos si faina amestecata cu praful de post si sare. Amestecam usor, cu ajutorul unei spatule, pana cand obtinem o compozitie omogena, dar nu mai mult.
Pasul 4:
Pregatim formele pentru briose in care aranjam hartiute. Umplem cu aluat, cu ajutorul a doua linguri, cate trei sferturi din fiecare forma pregatita. Introducem tava in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
Pasul 5:
Cand briosele sunt aurii deasupra, scoatem tava din cuptor si le lasam sa se racoreasca putin, dar nu complet.
Pasul 6:
Topim ciocolata la bain-marie.
Pasul 7:
Trecem fiecare varf de briosa calduta prin ciocolata topita. Tavalim varful brioselor invelite in ciocolata prin fulgi de cocos.
Pasul 8:
Servim desertul dupa ce s-a racit complet.
Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/briose-muffins-cu-nuca-de-cocos-si-ciocolata.html
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii