Pasul 1:
Punem praful de copt si sare peste faina cernuta si omogenizam. Incalzim cuptorul.
Pasul 2:
Pregatim un bol in care punem ouale si mixam. Adaugam uleiul si continuam sa amestecam. Punem laptele si omogenizam.Adaugam zaharul si mixam pana cand acesta se topeste.
Pasul 3:
Punem cele 200 gr. de fulgi de cocos si faina amestecata cu praful de post si sare. Amestecam usor, cu ajutorul unei spatule, pana cand obtinem o compozitie omogena, dar nu mai mult.
Pasul 4:
Pregatim formele pentru briose in care aranjam hartiute. Umplem cu aluat, cu ajutorul a doua linguri, cate trei sferturi din fiecare forma pregatita. Introducem tava in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
Pasul 5:
Cand briosele sunt aurii deasupra, scoatem tava din cuptor si le lasam sa se racoreasca putin, dar nu complet.
Pasul 6:
Topim ciocolata la bain-marie.
Pasul 7:
Trecem fiecare varf de briosa calduta prin ciocolata topita. Tavalim varful brioselor invelite in ciocolata prin fulgi de cocos.
Pasul 8:
Servim desertul dupa ce s-a racit complet.
Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/briose-muffins-cu-nuca-de-cocos-si-ciocolata.html
Pofta buna!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu