Bati spuma cele 5 albusuri, adaugi cele 5 linguri de zahar, zaharul vanilat, cele 5 galbenusuri si apoi uleiul, nuca prajita, praful de copt, iar la sfarsit pui treptat faina.
Din compozitia obtinuta, iei o lingura si pui in formele de briose (nu se umple forma, deoarece va creste).
Pui apoi formele intr-o tava sile dai la cuptor pentru 25 de minute, pana devin aurii.
Cand sunt gata glazurati briosele cu ciocolata topita, zahar pudra sau altfel de glazura.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii