Bati spuma cele 5 albusuri, adaugi cele 5 linguri de zahar, zaharul vanilat, cele 5 galbenusuri si apoi uleiul, nuca prajita, praful de copt, iar la sfarsit pui treptat faina.
Din compozitia obtinuta, iei o lingura si pui in formele de briose (nu se umple forma, deoarece va creste).
Pui apoi formele intr-o tava sile dai la cuptor pentru 25 de minute, pana devin aurii.
Cand sunt gata glazurati briosele cu ciocolata topita, zahar pudra sau altfel de glazura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii