autor:

vitan aneta

» » Prajituri

Briose cu nuca

Autor: vitan aneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vitan aneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
1iaurt cu aroma,, in continuare vom folosi paharul de iaurt gol pentru a cantari restul ingredientelor:, 3 pahare zahar,, 3 pahare faina,, 1/2 pahar ulei,, 1 lingurita praf de copt,, nuca macinata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele cu lingura de lemn,ungem formele de briose cu margarinasi tapetam cu faina ca sa nu se lipeasca de fund si dam la cuptorul preincalzit pana ce devin maronii. Eventual facem testul scobitorii.Este o reteta foarte ieftina si usor de facut, dar si foarte gustoasa. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Briose de cacao cu nuca de cocos

Briose de cacao cu nuca de cocos

Pentru briose; separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana

16 voturi    8 comentarii
50 min
Prajituri
Briose cu cacao si nuca

Briose cu cacao si nuca

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat alburusile spuma. Separat se face un sirop din zahar

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1iaurt cu aroma,
  • in continuare vom folosi paharul de iaurt gol pentru a cantari restul ingredientelor:
  • 3 pahare zahar,
  • 3 pahare faina,
  • 1/2 pahar ulei,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • nuca macinata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Negresa cu branza de vaci