autor:

Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)

» » Dulciuri diverse

Briose cu nutella si mure

Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Ingrediente
Ingrediente pentru 14 briose:, - 180 grame faina de ovaz, - 2 oua de casa, - 150 grame glucoza, - 100 ml ulei, - 170 ml iaurt grecesc 10%, - 1 lingurita bicarbonat de sodiu, - un praf de sare roz de Himalaya, - 14 linguri de nutella, - 28 bucati mure congelate.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu glucoza, se adauga uleiul si iaurtul. Separat se amesteca faina, cu bicarbonatul de sodiu, un praf de sare. Se incorporeaza ingredientele uscate cu cele umede si se continua amestecarea lor pana la omogenizare. Se aseaza hartiile de briose in tava si se adauga cate 2-3 linguri din compozitia de briose. La final se adauga cate o lingura de nutella peste fiecare briosa.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se coc briosele 30 de minute. Dupa ce se racesc, se aseaza cate doua mure congelate deasupra. Veti obtine o combinatie dementiala de dulce si acrisor. Va doresc spor la ele. Glucoza se gaseste si in farmacii sau in magazinele cu produse bio.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nutella si mure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 14 briose:
  • - 180 grame faina de ovaz
  • - 2 oua de casa
  • - 150 grame glucoza
  • - 100 ml ulei
  • - 170 ml iaurt grecesc 10%
  • - 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • - un praf de sare roz de Himalaya
  • - 14 linguri de nutella
  • - 28 bucati mure congelate.

Raporteaza reteta

Retete
de Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)
Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu mirodenii

Guguluf cu mirodenii

Mod de preparare: Pentru blat procedati asa: Pregatiti tava de guguluf si o ungeti cu unt, pana

7 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Bruschetta con feta

Bruschetta con feta

a inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti

8 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Budinca dulce de dovleac