Intr-un bol amestecam ingredientele uscate, inafara de zahar. In alt bol frecam ouale cu zaharul, pana-si dubleaza volumul apoi incorporam pe rand, vanilia, uleul si iaurtul. Golim ingredientele uscate peste amestecul lichid si amestecam. Turnam aluatul in formele de briose si le coacem la foc mediu, cam 25’, facem testul cu scobitoarea.
Asa fierbinti, le intepam cu furculita si adaugam cate o lingura generoasa de sirop natural de menta , pe fiecare briosa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii