Reteta de briose cu vanilie si ciocolata. Briose cu vanilie si ciocolata in interior. Retete de briose. Retete de muffins.
Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron si se mixeaza cat sa se amestece.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi la 180 de grade C.
Intr-o tava pentru briose se pun hartiute, se pun doua lingurite de aluat, iar in mijlocul aluatului, se adauga o jumatate de lingurita de Fineti sau Nutella. Deasupra se mai adauga o lingurita de aluat (bine ar fi ca formele pentru briose sa fie cu aluat cam pana la jumatate, pentru a creste frumos, deoarece altfel, riscati sa va curga pe tava. Eu am pus un pic cam mult aluat, din dorinta de a face fix 12 briose si tot am facut 14 pana la urma, iar unele au dat si pe dinafara. Se presara fulgii de ciocolata deasupra.
Se introduc briosele la cuptor, in jur de 20 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.
Apoi se scot pe un gratar sa se raceasca.
Reteta de briose cu vanilie si ciocolata este foarte simplu de facut, iar rezultatul este grozav. Incercati-o si voi. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii