Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.
Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.
Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.
Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.
Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii