autor:

gheorghe irina

» » Prajituri

Briose cu visine si ciocolata

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
3 oua, 100 g zahar, 100 g unt, 125 g iaurt, 50 g ciocolata amaruie, 1 praf de copt, 1 cana faina, visine,dupa preferinta

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.

Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.

Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.

Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Briose cu visine si ciocolata

Briose cu visine si ciocolata

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema. Separam albusurile

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu mac si ganache de ciocolata

Prajitura cu mac si ganache de ciocolata

Mai intai pregatim crema (putem sa o pregatim si cu o zi inainte). Amestecam frisca cu zaharul si

6 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 125 g iaurt
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 1 cana faina
  • visine,dupa preferinta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Inimioare cu blat din fulgi de mei Inimioare cu blat din fulgi de mei

Se prepara blatul mixand bine albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se inatareste.Se incorporeaza si fulgii de mei si

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada de ciocolata cu branza de vaci