Briose cu visine si ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 125 g iaurt
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 1 cana faina
  • visine,dupa preferinta

Mod de preparare

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.

Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.

Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.

Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise