Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul bine, bine, dupa care adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare.
Faina cernuta o amestecam cu faina si cu un praf de sare.
Punem jumatate din faina peste compozitia lichida, amestecam, turnam jumatate din lapte, procedam la fel si laptele si faina ramasa. Amestecam bine pt omogenizare, iar la sfarsit adaugam ciocolata.
Punem compozitia in tava de briose, tapeta cu hartie, umplem fiecare forma 3/4 compozitie.
Dam la cuptorul preincalzit la 170 grade pt 20-25 de min.
Eu le-am ornat cu frisca si bombonele, dar le puteti orna cum dorit(ciocolata topita, creme).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii