Pentru briose; separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana si untul topit. Separat amestecam ingredientele uscate; faina, cacaua si praful de copt. Mixam cele doua amestecuri, bine de tot.
Pentru crema; batem albusurile cu zaharul, adaugam nuca de cocos, esenta si amestecam bine, rezulta o pasta groasa.
Turnam putin aluat in forme, punem cate o lingura de crema si acoperim dinnou cu aluat. Dam la copt pentru 20-25’.
Cand se racesc le stropim cu glazura alba.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii