Se freaca margarina cu zaharul si se adauga ciocolata topita, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si se pune la cuptor pentru cca 20 minute la 200 grade. Se bat albusurile spuma cu doua linguri de zahar.
Apa si cele 4 linguri de zahar se pun la foc si se fierbe pana se formeaza un sirop bine legat (trebuie sa atinga temperatura de 110 grade) si se adauga peste spume de albus in fir subtire, amestecand cu putere sa nu se taie, rezultatul este o bezea spumoasa.
Se orneaza si se caramelizeaza merengue (bezea) cu o lampa sau la grill.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii