Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar, cand devine tare si lucioasa, adaugam si vanilia . Separat amestecam ingredientele uscate impreuna cu zaharul ramas si le incorporam in albusuri, usor cu miscari de jos in sus.
Turnam compozitia in formele tapetate cu hartie de copt si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 35-40’, ele se rumenesc usor deasupra, dar cel mai indicat este testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit si intre timp pregatim topping-ul: Mixam branza almette cu dulcele de leche si cu un pos ornam briosele dupa dorinta, dar numai dupa ce s-au racit complet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii