Briose din albus cu dulce de leche

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Briose din albus cu dulce de leche

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 350g albusuri
  • 200g zahar pudra
  • ½ lingurita praf de copt
  • 50g nuca de cocos
  • 1 lingurita extract vanilie
  • Pt. topping:
  • 150g almette(crema de branza cu smantana)
  • 150g dulce de leche

Mod de preparare

Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar, cand devine tare si lucioasa, adaugam si vanilia . Separat amestecam ingredientele uscate impreuna cu zaharul ramas si le incorporam in albusuri, usor cu miscari de jos in sus.

Turnam compozitia in formele tapetate cu hartie de copt si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 35-40’, ele se rumenesc usor deasupra, dar cel mai indicat este testul cu scobitoarea.

Se lasa la racit si intre timp pregatim topping-ul: Mixam branza almette cu dulcele de leche si cu un pos ornam briosele dupa dorinta, dar numai dupa ce s-au racit complet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise